Bli medlem
Logg inn
Start.no
Quiz
Filter
Lister
FOTO: FILMWEB

Michael Cera er et sexy beist

Dagens premierer inkluderer apokalypsebonanza i «This Is The End», supersnegler i «Turbo» og blodig action i «Snabba Cash Livet Deluxe».
27.09.2013
- 718 treff

This Is The End

Innflytningsfesten til James Franco er i full gang og kjendisene storkoser seg, når plutselig verdens ende står for døra.

Turbo

I «Turbo» møter vi hagesneglen ved samme navn, hvis fremste drøm er å vinne verdens raskeste race. Ikke så lett for en vanlig hagesnegle, men det viser seg at Turbo kanskje ikke er så vanlig likevel ...

Optimistene

I denne dokumentaren møter vi et volleyballag utenom det vanlige. Seniordamene har trent sammen i førti år og aldri spilt en eneste kamp, men nå skal de endelig ut på tur for å møte et svensk herrelag på banen.

Snabba Cash Livet Deluxe

«Snabba Cash Livet Deluxe» handler om Johan Westlund, en mann som finansierer sin sossete livsstil ved å selge kokain. Dette får naturlig nok noen uheldige følger, spesielt når den jugoslaviske mafiaen involveres.

Jackie

I «Jackie» får tvillingsøstrene Sophie og Daan vite at deres biologiske mor, som de aldri har møtt, er innlagt på sykehus og trenger hjelp. Dermed bærer det av sted til USA, der de legger ut på roadtrip for å frakte moren til rehabiliteringsklinikken.

Hva slags film er livet ditt?
Film-quiz
profilbilde lagt til av oliyzia
12345